Nystart med lösenordsskydd

Okej, egentligen vet jag inte om bloggen är rätt forum. Det var ju 3,5 år sedan jag skrev sist. Läser ens folk bloggar längre? Jag vet inte, men nu är inte det huvudsaken. Så det spelar inte så stor roll. Jag behöver ett ställe där jag få skriva av mig. Att skriva har alltid varit min styrka, det som gett mig kraft. Att skriva har alltid hjälpt mig. Genom skriften kan jag sätta ord på mina tankar och känslor. Bearbeta sorger. Visa min förtvivlan, min sårbarhet, ledsamhet, glädje och upplevelser. 

Jag vet att bloggen nu kommer användas till texter som kommer vara väldigt personliga och privata. Jag mår inte så bra just nu. Jag mår rent ut sagt skit! Jag väljer därför att lösenordsskydda bloggen. Då kan jag få skriva för mig själv, till mig själv. Samt för dem som jag känner förtroende för och kan tänka mig lämna ut lösenordet till om hen vill det.
Men som sagt. Det som kommer skrivas kommer främst vara till för mig själv för att kunna bearbeta allt som snurrat runt i huvudet och hjärtat just nu..

Tack ❤️

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0