Ultraljud

Hej på er!
Vill mest uppdatera och säga att vi var på ultraljud igår. Det är en livlig liten bebis som växer där inne. Ville icke ligga still för att få en stillbild av ultraljudet. Men vad gör väl det när vi fick se att vår lilla skrutt må bra! :)
Underbara känsla!

20 maj.

Det börjar bli glest mellan inläggen här har jag insett men det får det bli ändring på!

Den 20 maj idag, mammas födelsedag. Grattis till dig mor min! :)
Men inte bara det, även om jag är lyckligt gravid nu och sorgen från missfallet i höstas nästan suddats ut tack vare det kan jag inte låta bli att tänka just idag. Idag var det beräknat att det lilla livet skulle födas! Ibland funderar jag på, vem hade du blivit? Vem var du? Men så tänker jag på andra hållet. Hade inte missfallet inträffat hade jag inte fått träffa denna lilla individ som växer i min mage nu. Jag är redan så nyfiken på dig och längtar tills du är här!! 

Ikväll har vi varit hos släkten i Hörby och firat henne där under Kulturkalaset som arrangerades just ikväll. 

Hoppas du haft en bra dag!


Växer så att det knakar

Ja nu växer nog både bebis och jag. Som jag äter, särskilt till frukost, övrig tid är rätt så normal. Men två grova smörgåsar och 4! knäckemackor är Inte normalt!! 
Men men i övrigt har jag rätt så vanlig aptit och inga särskilda cravings vilket är skönt. Skulle i såfall vara ett ofta sug efter jodgubbar :)
Är väl antagligen av en anledning jag äter som jag gör just nu. Dessutom visade mina ämnesomsättningsprover senast att de är lägre än någonsin vilket också skulle kunna vara en förklaring.

Nogpratat om mat!
Hur går det för Sanna Nielsen och Sverige ikväll tror ni??

Jag ska hem på mys- och räkkväll hos mor min ( ja nu snackar vi mat igen)

Hoppas Du får en bra lördagkväll!! :)
RSS 2.0