Påskhelgen med utropstecken!

Vilken skön påskhelgdet har varit!! Ledig från jobb och lagom mycket att hitta på. Som vanligt har jag varit dålig på att fotografera, måste verkligen bli bättre nu när jag börjar blogga igen. Så mycket trevligare och mer liv bilder ger än bara massa text.

Långfredagen kom kusin och pojkvän farandes från Oslo och hälsade på. Älskar alla dessa högtider just för att familjen som är lite utspridd kan samlas på ett annat vis.
Det blev trädgårdshäng, konstrunda, lunch på Olof Viktors (inte bara vi som planerat in detta lunchställe denna dag), strandpromenad och det hela avslutade vi med räkfrossa här hemma!

Flisa njuter av utelivet!


Påskafton blev det lite ärende på stan. Fixa present till kvällen. Jisses med folk det var där, när solen lyser letar även invånarna och turisterna sig fram. Härligt!

På kvällen väntade festligheter. En otroligt trevlig 30-års fest gick av stapeln. Och oj så trevligt det blev! Inte var dag man är på 30-årsfest på Ystads teater. Fina långbord dukade på scenen bland kulisser från 1800-talet. Dessutom bjöds det på sång, gitarrspel, pianospel, lekar/tävlingar, trubadur med allsång och hör och häpna balettundervisning(!) Ja detta var en fest utöver det vanliga! :) och när jag säger att jag slog rekord i hur länge jag var uppe den kvällen/natten (kl 3) förstår ni hur bra det var! :)

Öppningscenen. Ridån gick upp och vi möttes av denna fina syn men fint pianospel dessutom.

Nikodemus spelade en låt från hans egna band Negative Nancy!

Nikos och min finfina present till Niclas. Öl, snacks och historieböcker om Ystad. Allt i en fin fräck gamla resväska.

Igår påskdagen bestod av vila i solen. Att vara uppe sent på nätterna kan ju tusan göra så att det känns som om mane extremt bakis!
I sällskap hade jag familjen/släkten. Middag med lammstek uppe vid stugan vid Ringsjön. Urmysig dag. Fint väder, trevligt sällskap, lek, bus, slapp och påskägg! Mums! Det blir man då aldrig för gammal för.

Idag är det ju egentligen påsk fortfarande men jag återgick till jobbet. Ganska så lugn dag idag, hörde att de hade haft det tuffare i helgen.
Men jag har inte känt mig helt kry/okej idag. Vet inte vad det är. Känner mig allmänt seg och konstigt. Illamående i både kropp och knopp (hur man nu mår illa i huvudet!?) Avbokade mitt spinningpass ikväll, jag tränar på att lyssna på kroppen nu när det är som extra viktigt. Sen blev passet dessutom inställt så det var alltså inte tänkt att jag skulle träna idag.

Nu har ni redan för längesen slutat läsa, så nu slutar jag skriva.

Kram på er!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0