Lediga helg och en del illamående

Några nya läsare verkar ha kommit hit. Vem är ni? Känner jag er? Berätta gärna! Mycket roligare att blogga då. Ju fler kommentarer, ju fler uppdateringar! I promise! :)

Denna helgen har gått i lugnets tecken. Ledig från jobb. Eller lugn och lugn. Den skulle gå åt till att röja här hemma inför renovering i källaren. Men mina graviditetssymtom har spelat mig spatt och jag har varit helt matt, utslagen och illamående. Många vilostunder ! :) men jag klagar absolut inte! Jag är glad för alla symtom. Och jag kan väl inte säga att jag känt mig plågad dessa veckor.

Inskrivning hos barnmorskan i fredags och igår gick vi in i vecka 12. Även fast jag inte helt har tagit denna graviditet till mig så tycker jag att veckorna rullar på som bara den. Om drygt två veckor har vi fått tid till ännu ett ultraljud. Längtar!!

Ja helgen börjar gå mot sitt slut. Ny vecka imorgon. Och första dagen på nygamla jobbet. Vår avdelning har flyttat och slagits ihop med hjärtintensiven. Spännande hur det ska bli!

Nu blir det till att hoppa ur mjukisbyxorna. Kvällen ska spenderas hemma hos Pernilla och mina två favoritkillar. Bra avslut på bra helg. Önskar att alla helger hade varit jobbfria!!

Ta hand om dig!
Och kom ihåg att jag vill veta vem du är ;)

Jag och favoritkillarna en underbar sommarkväll <3Kommentarer
Postat av: Lillasystern din:)

:)

2014-04-07 @ 20:01:29
Postat av: Lillasystern din:)

:)

2014-04-07 @ 20:01:39
Postat av: Lisa

Jag hittade din blogg under förra inlägget då en gillade det på fb. Följer nu och håller tummarna att allt går bra denna graviditeten! :-)

Svar: Vad kul att du hittade hit och vill stanna! Du är välkommen! :)
Anniken

2014-04-10 @ 21:27:57
URL: http://lamadjur.blogg.se
Postat av: Martina, din första student:)

Heej Anniken!
Jag följer bloggen med spänning! Roligt att du är gravid, grattis!
Kramar

Svar: Åå hej Martina! Hoppas allt är bra med dig! Och att du trivs på jobbet. Vad kul att du följer mig!
Anniken

2014-05-26 @ 21:39:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0