I vecka 13 och magen tar form.

Oron den senaste tiden har framförallt grundat sig i att jag inte tyckt att magen växt. Veckorna innan kände jag mig åtminstone svullen och byxorna klämde. Nu har det känts som att det inte händer mer, som att det står still. Man stirrar blint i spegeln. Egentligen inte så konstigt att man inte ser någon skillnad när man inspekterar dagligen.
Men nu har något hänt. Pangbom så är det knappast någon tvekan. Idag invigde jag till och med ett par mammabyxor. Trodde det skulle dröja men mina vanliga byxor spänner verkligen! Har alltid tyckt att det är lite löjligt att köpa mammakläder direkt bara för att man blivit gravid. Men nu ser jag lite annorlunda på det, hade ju ändå ett par hemma så varför inte använda dem? De är ju dessutom såå sköna! Blev till och med ett par till nere på stan idag :) Kan inte förstå hur vissa kan ha sina vanliga kläder under hela graviditeten!? 

Lördag idag vilket betyder att vi går in i en ny vecka. Idag lite extra speciell då vi tagit oss över mållinjen, förbi de första viktiga 12 veckorna. Jag pustade ut sist då, men fick se motsatsen några dagar senare. Ändå känns det ännu lite bättre idag. Och som sagt, nu syns ju magen. Till och med så att folk har kommenterat :)

Ha en fortsatt fin lördag mina vänner!


Att jag förnekat att magen växer kan jag inte riktigt förstå när jag tittar på dessa bilder.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Fin liten kula du fått:)

2014-04-17 @ 22:09:52
URL: http://mittlivihbg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0