En ständig oro

Att bli gravid igen efter missfall var naturligtvis en underbar glädje, lättnad och lycka! Men det medför också en viss oro. Jag är uppväxt och lärd att man ska ha rätt mental inställning. Att inte ta ut problemen i förskott för de kanske ändå inte kommer. Jag är nu vid snart 25 års ålder ganska bra på att följa detta motto. Men ändå så finns där en oro nu för att denna graviditet också ska sluta med missfall. Det är väl inte så att jag dagligen går och tänker att jag är orolig utan snarare tvärt om. Under förra graviditeten tänkte jag varje dag med en glad klump i magen att jag väntade barn. Ja det gick inte många minuter mellan tankarna. Denna gången är det mer som att jag "glömmer bort" att jag är gravid. Det är inte så att jag har det i huvudet hela tiden. Tråkigt men sant. Kanske är det så att oron tar över, att jag skjuter ifrån mig graviditeten lite, förnekar den fram tills jag är mer säker? Jag vet inte men jag hoppas det släpper efter nästa ultraljud. Jag vill njuta av graviditeten som jag längtat efter så länge!!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Stort grattis till din växande mage :) Jag tror du kommer njuta mer när du varit på ultraljudet och känner rörelse i magen. Det är en fantastisk känsla. Lycka till

Svar: Tack ! Jag hoppas kunna slappna av mer snart. Hoppas magen börja växa lite mer snart och att det lilla livet mår bra vid ultraljudsundersökningen.
Anniken

2014-04-11 @ 23:44:50
URL: http://mittlivihbg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0