Bättre sent än aldrig!

Igår var det dags för något som var väldigt längesen sist! Jag begav mig till gymmet för spinningpass. Ja tro det eller ej!
I höstas insamland men att jag blev gravid första gången gick mitt träningskort ut. På något vis skylde jag på graviditeten för att inte köpa nytt. Visste ju inte hur länge jag skulle kunna träna. Dumt gjort då träning är extra viktigt när man är gravid. Men så blev det icke.

När jag sedan fick beskedet om missfallet var en ganska tidig tanke att jag skulle komma igång igen. Man mår ju som sagt bäst då både psykiskt och fysiskt. Men det var en tuff tid, både kroppsligt och mentalt. Ingen motivation alls. Och av tidigare erfarenhet vet jag att försöker man träna när lusten är i botten blir det inget bra. Så ytterligare tid gick och jag satt still.

Nu blev jag gravid igen, och återigen försökte jag skylla på att jag inte visste vilket träningskort jag skulle köpa. Men tack och lov sa jag till mig själv att skärpa mig. Köpte ett klippkort och tog mig i kragen!

Tillsammans med en kollega bokade vi in ett pass. Och jäklar! Redan innan passet började och jag höll på att ställa in cykeln började endorfinerna sprudla genom kroppen. Ja jag måste varit full av adrenalin för passet gick långt över förväntan! Jag tog det visserligen lungt men orkade så mycket mer än jag trodde. Herregud jag blir ju andfådd bara av att cykla backen hem efter jobbet :p

Men så härligt det var att vara igång igen! Kände redan dig morgonen efter hur mycket bättre det kändes i kroppen!
Givetvis ska jag lägga träningen på en ganska låg nivå. Inte sätta upp massa mål eller ta ut mig. Det är inte bara mig själv att ta hänsyn till nu utan även det lilla liv jag bär på. 
Så ni kan vara lugna, det är inget maraton jag ska springa. Jag vill bara må bra :)

Lyssna till kroppen annars skriker den.
Lyssna till själen, annars blir den tyst!
Kommentarer
Postat av: Thilde

Heja! Härligt du kommit igång, hojta till om du vill powerwalka nån kväll! :)

2014-04-20 @ 19:48:29
URL: http://thiilde.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0