Lediga dagar

I sommar hade jag i princip min första riktiga semester på tre veckor. Hur skönt som helst. Han med både avkoppling, Stockholm, Öland, jazzfestival och lite annat smått och gott.
Och nu efter bara tre veckor på jobbet igen fortsätter jag med lite ledigt lunk :) Är ledig nu fredag till tisdag, lyx! Helgen tillbringades i Köpenhamn tillsammans med Sebastian. Riktig mys- och kvalitetshelg kan man säga :)
Och nu fortsätter jag som sagt i ledighetens tecken . Idag har Josefine och jag varit i Malmö för att hälsa på lilla Annie, två månader gammal och hennes mamma Louise. Bebismyyys, lunch och massa snack&skratt! Bra dag! Och så väntat en ledig dag till imorgon... :)

Ja, att jag tycker om att vara ledig så mycket är lite skrämmande :p Men någon fördel får man väl ha om man jobbar oregelbundet året om annars :)

Hoppas ni har fina dagar!

Jag på en mysig restaurang i Köpenhamn :)


Fågelfängaregatan


 
Har ju glömt att uppdatera. Nog dags för att avsluta bloggens sommarlov, eller vad säger ni?
Nu är vi husägare! Den 29 november får vi tillträde. Då flyttar denna målarmästare in med målarburken för att göra fint till oss när vi ca två veckor senare flyttar in själva :) Spännande! Jag har inte riktigt fattat det själv, lilla jag, ett hus!? Men snart smälter jag nog det här och kan börja planera hur jag vill att vi ska ha det där :)
 
Vi lär iaf få en bra höst och vinter iaf full med planering, renovering och inredning :)
 

RSS 2.0