Viktresultat vecka 3

Åå härliga känsla, kom hem nu vid 9 i morse. Hade varit på ett svettigt spinningpass. Morgonpass, det är då träning är som bäst tycker jag. Kommer upp i tid på morgonen och får härlig ny energi för att fortsätta dagen!
Sitter nu och avnjuter en frukost, ja den är också¨ännu godare om man tränat först. Eller vad säger ni, håller ni med? :)
Dessutom har jag ställt mig på vågen idag, resultatet efter tredje veckan var minus 0,6 kg! Yea! Och jag är nu under sträcket för målet för de här fyra veckorna, och då har jag en vecka kvar. Det går bra nu, hejaheja!
 
Idag vankas det sista pluggdagen innan tentan imorgon. Men jag är ledig hela dagen så jag hoppas hinna med något annat denna lediga dag också. Har faktiskt tre lediga dagar nu framför mig efter en helg på jobbet. Snacka om skönt! Däremot har vi nu fått sommarschemat...mindre bra schema kan jag säga! Många veckor där jag ska jobba 6 av 7 dagar och jag kommer enbart ha en sammanhängande ledig dag, inte två ihop, vilket jag tycker är väldigt dåligt. Två lediga dagar anser jag är minimum för att kunna återhämta sig. Dessutom vill jag kunna hitta på saker i sommar, kanske åka iväg någonstans, men det kan jag ju glömma nu med strödagar med ledighet bara.
Usch, jag vill faktiskt inte att det ska bli sommar! I alla fall inte på jobbet. Förra sommaren var hemsk, och jag tror tyvärr inte denna kommer bli bättre...
 
Nej, nu ska jag inte tänka på sommaren utan ta fram det glada humöret jag var på efter träningen.
 
Hoppas ni får en fin dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0