Viktresultat vecka 4

Då har det gått fyra veckor av "salladsdieten" och jag är framme vid punkten då jag skulle nå ett mål. Den sista veckan resulterade i ytterligare 0,5 kg minus! Och detta innebär att jag gått ner 0,8 kg mer än målet. Behöver jag säga att jag är sjukt nöjd och inte minst riktigt glad!? :)

Nu siktar jag mot nya mål, men denna gången har jag ingen bestämd tidpunkt. En sommar och semester väntar framöver och då tänker jag unna mig lite av alla godheter. Men detta har verkligen gett mig hopp om att det inte är omöjligt! :)

Viktresultat vecka 3

Åå härliga känsla, kom hem nu vid 9 i morse. Hade varit på ett svettigt spinningpass. Morgonpass, det är då träning är som bäst tycker jag. Kommer upp i tid på morgonen och får härlig ny energi för att fortsätta dagen!
Sitter nu och avnjuter en frukost, ja den är också¨ännu godare om man tränat först. Eller vad säger ni, håller ni med? :)
Dessutom har jag ställt mig på vågen idag, resultatet efter tredje veckan var minus 0,6 kg! Yea! Och jag är nu under sträcket för målet för de här fyra veckorna, och då har jag en vecka kvar. Det går bra nu, hejaheja!
 
Idag vankas det sista pluggdagen innan tentan imorgon. Men jag är ledig hela dagen så jag hoppas hinna med något annat denna lediga dag också. Har faktiskt tre lediga dagar nu framför mig efter en helg på jobbet. Snacka om skönt! Däremot har vi nu fått sommarschemat...mindre bra schema kan jag säga! Många veckor där jag ska jobba 6 av 7 dagar och jag kommer enbart ha en sammanhängande ledig dag, inte två ihop, vilket jag tycker är väldigt dåligt. Två lediga dagar anser jag är minimum för att kunna återhämta sig. Dessutom vill jag kunna hitta på saker i sommar, kanske åka iväg någonstans, men det kan jag ju glömma nu med strödagar med ledighet bara.
Usch, jag vill faktiskt inte att det ska bli sommar! I alla fall inte på jobbet. Förra sommaren var hemsk, och jag tror tyvärr inte denna kommer bli bättre...
 
Nej, nu ska jag inte tänka på sommaren utan ta fram det glada humöret jag var på efter träningen.
 
Hoppas ni får en fin dag!

Viktresultat vecka 2

Dags att ställa sig på vågen igen efter vecka 2 med "salladsdieten". Och vad visade den, jo +- 00,00 kg!  Är det inte typiskt så säg!? Jag trodde först siffrorna i vågen hade fasnat :p Men ingen viktuppgång i alla fall, vilket jag är glad för. Nu kör jag vidare ytterligare två veckor, heja,heja! :)
 
Nu ska jag sätta mig och plugga lite granna, tentan är om en vecka! OMG! Hur tusan ska det gå!? På något vis får det gå iaf :)
Sen ska vi spendera resten av kvällen hemma hos Niklas och Lovisa. Med oss ska vi ta den överblivna tårtan från igår, men ingen tårtbit till mig inte!
 
Hoppas att ni har en bra måndag kväll!

Födelsedag

Inte nog med att Sebastian och jag firar 7år tillsammans idag. Han fyller dessutom 25 år! Javisst, samma dag. Men vad gör väl det. Visst, årsdagen kommer kanske i skym undan ibland men det gör inget särskilt vi brukar få en bra dag ändå. Och vi är ganska duktiga på att hitta på saker resten av året också :)
Hur som helst, idag har vi haft en jättebra dag. Skönsång med ett stort paket imorse och sen har vi varit i sommarstugan och firat med släkten. God mat, trevligt sällskap och härligt väder. Underbart!
I våra familjer har födelsedagsbarnet alltid fått bestämma meny, så även i år. Taco stod på menyn och därefter jordgubbstårta. Jag är då ingen konditor men goda blev dem, men kom hit kom hit om ni är sugna. Jag hade visst beräknat lite fel och vi står med en hel tårta över. Ja, vi har över av ALL mat!
 
Nu blir det en kväll i soffan framför en film, dags att upp och jobba imorgon.
Ännu en gång har jag haft väldigt bra lediga dagar, det tackar jag för!
 
Hoppas att ni också haft en bra helg!

Kärleken <3

7 år sedan du och jag blev vi! <3

RSS 2.0