Tösakväll

Då var det dags för ännu ett inlägg (än så länge går come backen bra :p). Kul att ni uppskattade att jag började skriva igen.

Då var det påsk, en vit sådan. Men till skillnad från så många andra bryr jag mig inte så mycket om det. Våren kommer när den kommer. Varför deppa och sura för vädret, ju kallare vinter desto varmare sommar tänker jag. Hoppas att jag har rätt :)
Men hur firar ni påsken då? Jag har väntat på om några söta påskkärringar ska ringa på dörren men de har kanske redan flugit till Blåkulla.
De senaste åren har jag ställt till med påskfest men denna påsk kommer bli desto lugnare och istället innehålla massa jobb. Har varit där idag, och första gången på flera månader har vi haft det ganska lugnt. Och det var verkligen på tiden, för innan dess har vi sprungit, stressat, slitit på ett otroligt ohälsosamt sätt. (Ett inlägg om nedskärningarna i en redan överbelagd vård kan vi ta vid något annat tillfälle).

Ska upp och jobba imorgon igen, men först ska jag unna mig en bra kväll. Sanna, Malin, Pernilla och jag ska äntligen tillbringa en kväll ihop. Minns knappt när det var senast....
Så nu ska jag fräscha till mig en gnutta och sen hämta upp Malin för att dra iväg.

Hoppas ni också får en bra kväll!

 

 

 Två bilder på oss från en av vår första kvällar ihop för en herrans massa år sedan :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0