Tösakväll

Då var det dags för ännu ett inlägg (än så länge går come backen bra :p). Kul att ni uppskattade att jag började skriva igen.

Då var det påsk, en vit sådan. Men till skillnad från så många andra bryr jag mig inte så mycket om det. Våren kommer när den kommer. Varför deppa och sura för vädret, ju kallare vinter desto varmare sommar tänker jag. Hoppas att jag har rätt :)
Men hur firar ni påsken då? Jag har väntat på om några söta påskkärringar ska ringa på dörren men de har kanske redan flugit till Blåkulla.
De senaste åren har jag ställt till med påskfest men denna påsk kommer bli desto lugnare och istället innehålla massa jobb. Har varit där idag, och första gången på flera månader har vi haft det ganska lugnt. Och det var verkligen på tiden, för innan dess har vi sprungit, stressat, slitit på ett otroligt ohälsosamt sätt. (Ett inlägg om nedskärningarna i en redan överbelagd vård kan vi ta vid något annat tillfälle).

Ska upp och jobba imorgon igen, men först ska jag unna mig en bra kväll. Sanna, Malin, Pernilla och jag ska äntligen tillbringa en kväll ihop. Minns knappt när det var senast....
Så nu ska jag fräscha till mig en gnutta och sen hämta upp Malin för att dra iväg.

Hoppas ni också får en bra kväll!

 

 

 Två bilder på oss från en av vår första kvällar ihop för en herrans massa år sedan :)


Come back?

Fick för mig att kanske börja blogga igen. Varför jag kände för det just precis nu har jag faktiskt ingen aning om. För har inte alls saknat det innan.

Frågan är bara om jag har några läsare kvar?!

Att jag slutade att blogga beror nog mycket på att jag kände (dumt nog) att mitt liv blev tråkigt när jag i somras började jobba 100 procent. En otrolig omställning i mitt liv i sig. Plötsligt tyckte jag inte att jag gjorde något annat än att jobba. Men så är det ju inte, jag försöker utnyttja varenda lediga stund. Och ju mer jag kommit in i jobbet ju mer har jag kunnat slappna av :)
Så nu ska vi se om det kan bli en come back på bloggen!

Och denna blogg är ju inte bara som en dagbok utan främst mina Tankar och upplevelser i ord och bild, mitt liv helt enkelt :)

Så, hoppas även ni läsare hittar tillbaka, gamla som nya!

 

Nu blir det en lunch på stan med mor innan en kväll på jobb.

 

Fantastisk utsikt i fjällen, bild från vår mysiga skidresa för några veckor sedan.


RSS 2.0