Sommaren är här!

Det här med bloggcomeback fungerade till en början men jag märker nu att det är glest mellan uppdateringarna. Och så har det blivit sommar också, vilket är ännu en orsak till att det inte uppdateras allt för ofta. Det får komma ett inlägg lite då och då helt enkelt :) Följer ni mig på Bloglovin så ser ni ju :)
 
Förra helgen var det midsommar och en bra sådan också. Både trevlig midsommarfest men även en riktigt FeelGoodHelg i Josefines stuga i Smålands djupa skogar. Myyyys och välbehövligt för själen!
 
Jag har bestämt mig för att den här sommaren ska bli en bra sommar!
Jag ska ta till vara på den!
Vad ska ni hitta på med?
 
Glad sommar på er!
 
 

Kärlek!

 
Titta vilken fin vän och gudson jag har!
KÄRLEK!
<3 <3

Semester!

 
Nu är det där med sommar igen. Massa roliga saker händer och bloggen blir lidande, eller iaf inte prioriterad!
Men jag måste iaf berätta att jag hunnit med en veckas semester sedan sist. En veckas lyxkryssning i östra Medelhavet. Jo då så att! :)
Åkte iväg ett gäng på 19 pers för att fira att mamma fyllde jämt. Ett väldigt bra sätt att resa på får jag säga. Speciellt om man är många i resesällskapet. Varje morgon var man i en ny hamn, en ny stad och till och med ett nytt land då och då. Massa nytt att upptäcka och se. Och eftermiddagarna och kvällarna spenderades på båten. Eller "Det flytande lyxhotellet" kan jag kalla det. Flera olika restauranger, barer, poolområden, ett Casino, flera affärer, gym, SPA, och en teater som rymde 1600 personer. Helt sjukt att allt detta kan flyta och få plats på EN BÅT! 333,3 meter lång, 18 däck hög...ja jag säger så det!
Venedig, Bari, Katakolon, Izmir, Istanbul och Dubrovnik var de ställena vi besökte.

En fantastisk vecka! Välbehövlig för själen! :)
 

RSS 2.0