Vårfin!

 
 
Våren är här och jag känner en härlig glädje i kroppen! Men på utsidan känner jag mig grå och ful. Garderoben är full av svarta kläder. Dags med lite färg! Ska ta en dag till att rensa i garderoben och byta ut höst-och vinterkläder mot vårkläderna som nu ligger nerpackade i lådor. Dock tror jag att vårgarderoben behöver ett ordentligt lyft! Så en shoppingdag snart hade suttit fint! Det finns verkligen både för- och nackdelar med att ha ett jobb där man har bestämda jobbkläder. Det är såklart skönt att slippa behöva klä upp sig varje dag, för då hade jag nog aldrig tyckt att jag hade haft något att ha på mig. Men nackdelen med detta är att man i princip drar på sig samma byxa och tröja varje dag före och efter jobb. Och då kan jag säga att man inte precis känner sig särskilt fin. Och på de lediga dagarna inser jag att jag knappt har något att ha på mig, därför att jag inte precis handlar något nytt eftersom jag den större delen av tiden går i vita sjukhuskläder.
Så nu är det dags för lite nytt, och passa på att känna mig fin varenda lediga stund! :) Sen är jag inte den där "typiska" tjejen som har ett extremt klädintresse. Men jag hade önskat lite mer intresse just nu så att jag inte varje dag har skrik och panik när jag ska hitta något i den mörka garderoben att ha på mig. Hur kan det vara så att den är så full men samtidigt så tom på kläder? :p
Någon som känner igen sig?!
 
Dessutom är det dags att fräscha upp frisyren. Ringde precis för att boka tid för klipp och färg.  Och vet ni, min frisör Emelie hade tid redan imorgon! Det är service det! Och så trevliga de är när man ringer! Ett stort tips till er som bor nära Ystad och som ej har hittat favoritfrisören är att gå till GoodHair för  att bli fina i håret. Det har tider snabbt, ger ett fint bemötande, brinner för att göra kunden nöjd, och sist men inte minst, det är otroligt duktiga! Detta var mitt lilla tips för dagen :)
 
Nu blir det iväg och handla hem lite mat, även kylen ekar tomt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0