Härliga helg!

Vilken härlig ledig helg jag har haft. Massa kärlek med fina vänner. Att få umgås med dem man tycker om mest är verkligen det bästa som finns!
Jag började fredagen med att bjuda hem lite goa människor, vi lagade mat och drack (massor) vin. Sedan drog vi vidare ut för att ta ett glas på krogen också. En lång och otroligt rolig kväll.
 
Lördagen bestod av en lugn morgon här hemma, sen blev det heldag i Malmö för min och Sebastians del. En del ärende som skulle göras med även lite stros och shopping på Emporia. Kvällen tillbringade vi sedan i Lund hemma hos Sara och Hampus, även Jakob var där. Det är verkligen kul att ses när det inte händer så ofta. God mat, frågespel och charader sen var det dags att åka hem för att inte somna vid ratten.
 
Och så idag då. Mysförmiddag här hemma. Sen kom otroligt saknade Sis hit. Som jag saknat henne när hon nu varit i Afrika, äntligen är hon hemma! Tog en promenad hem till moren för en grillpremiär som smakade otroligt gott ute i solen. Kan det vara så att våren är här nu på riktigt!?
Vi tog oss sedan på lägenhetsvisning. En lägenhet både vi och mamma var lite intresserade av, dock var det nog ändå inte helt i vår smak.
 
Ni vet att vi är igång och tittat nu igen. Vi har väl gjort det sen tidigt i höstas egentligen men det har legat lite vilande nu. Men på tisdag är det dags igen, då är det ett hus som står på visningsschemat. Den tioende visningen vi går på. Kanske är det just det huset vi ska ha, jag har nämligen hört att man ska titta på 10 boende innan man vet vad man verkligen vill ha :) Vem vet, vem vet.
 
Ne nu ska jag gå och lägga mig efter en lugn kväll här hemma. Isa åkte tillbaka hem till Lund för någon timme sedan.
Imorgon bitti är det dags att gå upp och jobba igen. En 6-dagars vecka den här veckan, men efter den här helgen kan det vara rätt okej ändå :)
 
Sussa sött mina vänner!
 
Min fina vän Pernilla och jag i fredags <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0