God morgon fredag, jag är tröttare än tröttast.

Grhaaa, detta var den  tröttaste morgonen på länge. Mitt huvud känns tungt som en sten!
Sist jag tittade på klockan inatt var den 4.00. Jag kunde verkligen inte sova! Var uppe och åt banan, drack mjölk, drack vatten, gick på toa, vände täcke och kudde för att göra det svalt, lyssnade på musik, lyssnade på ny musik, vände mig lite åt ena hållet och lite åt andra hållet...Men jag låg klarvaken! Det var längesen jag hade en sån här natt, ja jag minns knappt när.
Och självklart vaknar jag klockan åtta idag, och kan inte somna om. Typiskt! Hur blir kvällen på jobb ikväll undrar jag nu!?
 
Men nu sitter jag nersjunken i soffan med Nyhetsmorgon på TV. Hoppas jag piggnar till snart.
Dags att sortera in mina vår- och sommarkläder i garderoben. Mina lediga dagar jag haft nu har gått åt till att rensa och se vad jag har. Och jag som inte trodde jag hade någonting får nog tänka om. Eftersom mina vårkläder legat nerpackade under vintern tog jag ut dem för att lufta dem. Och jag hade så mycket kläder så att tvättställningen vek sig och gick sönder:P Ojsan, då, jag som sa att jag inte hade några kläder alls...
Hann inte vika in allt i garderboen igår, så det får bli förmiddagens projekt.
Men lik väl behövs en shoppingdag, ev en tur till Malmö i nästa vecka :)
 
Hoppas ni får en fin dag!
 
Jag borde kanske ta en kaffe nu istället, för uppenbarligen blir jag pigg av det, och kanske orkar hela dagen och kvällen efter 4 timmars sömn.
Bild: Härligt med lite färg igen efter vinterns mörka nyanser.
Här hade inte allt kommit upp ännu, inte konstigt ställningen inte höll kanske.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0