Uppesittarkväll

Uppesittarkväll, ja det börjar bli en vana nu. Vill verkligen inte gå och lägga mig på kvällarna, trots att jag vet hur trött jag är på morgnarna och ofta under dagarna. Ja det är då märkligt! Ikväll har V och jag haft en riktig myskväll. En sån man ska ha när regnet öser ner utanför, och vad såg vi? Jo en riktigt feelgoodfilm, en gammal goding. "Pretty Woman". Ja, man kan verkligen se den om och om igen och den blir nästan sötare för varje gång.

Resultatdelen i C-uppsatsen är läst och vad ni ser på bilden nedan är våra tankar och funderingar på vad vi ska ha med i diskussionen. Det var som att vara tillbaka på äldre dar när man fick brainstorma för fulla muggar på vita tavlan, vi måste ju ha lite kul också! Frågan är hur vi ska formulera och få ner det på ett papper på ett så bra sätt som möjligt. Men nu känns det faktiskt mycket roligare, vi ser målet som mycket närmre nu :) Om två veckor hoppas vi vara klara!
Vi kör en dag till imorgon, sen håller vi helg. Då kommer Danielle hit! Ska bli supermysigt, träffas inte allt för ofta och jag vet att vi brukar utnyttja tiden till max och ta igen en massa när vi väl ses!

Nej jag får väl ta mig till sängen nu då,

Sussa sött mina vänner!

Handstilen var det värsta jag sett! :P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0