Mobilproblem!

Förstår någon sig på telefoner mer än vad jag gör ? Jag tror att jag har fått virus på telefonen. Har ju hört att nackdelen med smartphones är just virus. Men hur tusan kan jag ha fått det? Hur som helst, jag får ett tomt sms var 15 sekund och min telefon blir överfyld av olästa sms! I sms:et står det "utkast" som rubrik och sen är det tomt eller står det "meddelande kunde inte hämtas". Jag har provat att stänga av och starta om, hjälper inte. Har till och med tagit ut SIM-kortet men när jag sätter i det igen ramla smsen in. Jag får smått panik. Det enda som hjälper som jag har kommit på är att inaktivera datatrafik, men då kan jag inte använda internet på telefonen, och det är ju lite därför man har en telefon. Inte heller går det att radera sms:en som kommer.
Vad ska jag ta mig till!?
Ska jag kontakta affären där jag köpte telefonen? Eller kanske är det Telia som kan hjälpa mig? Eller ska jag kontakta SonyEricsson? Ja jag vet inte!?

Kommentarer
Postat av: jewelry and agony

Fy fan vad jobbigt :(

2012-04-24 @ 19:09:29
URL: http://jewelryandagony.blogg.se/
Postat av: thilde

haha, stackars :P jag hade tagit med mig mobilen in i vilken mobilaffär som helst, så ska de nog kunna fixa de åt dig :)

2012-04-25 @ 11:35:30
URL: http://thiilde.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0