Heja mig!

Att somna igår klockan fem till halv sju var inget att rekommendera. Låg klarvaken fram till två inatt, fem timmars sömn hjälper inte precis min ständiga trötthet heller. Vad har hänt? Jag är trött, orkeslös och iniativförmågan är som bortblåst. Energi, energi, energi är vad jag behöver!
Dock har morgonen ändå börjat bra, känner mig mkt piggare än de senaste dagarna. Har kommit till skolan för dagens uppsatsskrivande. Ny dag, nya tag. Och i eftermiddag ska vi träffa vår handledare för bedömning av det första vi skrivit, hoppas på att vi inte måste ändra allt för mycket. Annars så gillar jag ändå att jobba så här faktiskt, har inga bestämda tider med föreläsningar och så längre utan planerar dagarna precis som jag vill. Förr har det aldrig funkat för min del, då jag behövt rutiner och fasta tider. Men vi är duktiga att ta oss till skolan nästan alla veckodagar (är man hemma hittar man så mkt annat att göra). Så trots min ständiga trötthet finns diciplinen här ganska bra.
Heja oss för denna C-uppsats! Bara några veckor kvar!! :)

Bild: Dykning i Stora Barriärrevet. Tecknet betyder "OK" eller skulle kunna översättas som "tummen upp" på vardagligt språk, och det är så jag känner nu.
Nu kör vi, min energi ska tillbaka!

Kommentarer
Postat av: Pernilla - Mamma till Theo & Tellus

Kolla kommentarerna till inlägget "Monday" så ser du vad jag menar:)

2012-04-17 @ 11:58:50
URL: http://enpojkmammasdagbok.se
Postat av: Monia - mamma till Tuvalie

sv: Va kul att du fastnade :)

Ja det är två månader sedan jag födde och jag ammar, då brukar dom säga att mensen tar längre tid.. Jag vaknade av att jag var helt nerblodad i morse så jag måste ringa min barnmorska och höra med henne. Nu blev jag lite orolig.. :(

2012-04-17 @ 13:05:55
URL: http://moniasundgrenjansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0