30 april

Det är sjukt vad det kan vara krävande att vara ledsen och gråta. Trots att jag inte gjorde någonting igår var jag helt slut på kvällen och slocknade bättre än på länge. Jag var helt energilös igår, fick ställa in pluggträff med V och kände att jag hade kunnat ligga i sängen eller sitta på en stol och stirra rakt fram utan att göra något på hela dagen. Och ärligt, vet jag inte riktigt vad jag gjorde igår.
Men det jag ska komma till med det här är att det är en ny dag idag. Jag behövde nog dagen igår till att vara känslosam. Visst jag vaknade trött och med huvudvärk idag men nu har jag kommit igång och har så mycket mer energi!

Det är ju Valborg idag och början på en ny vecka som kommer vara innehållsrik. Vi går in på vår (enligt vår tidsplan) näst sista vecka för uppsatsen, på onsdag gör jag det kliniska (praktiska) provet och på torsdag beger jag mig söderut för att sen kidnappa Sebastian på en överraskning över helgen. Jag gillar överraskningar! (även om det inte är jag som blir överraskad den här gången). Nej för denna gången är det Sebastian som ska få vara spänd och förväntansfull. Han fyller år och så ska vi fira våra sex år tillsammans! <3

Veckan lite kort och gott, nu får jag fortsätta och utnyttja dagens energi!
Hoppas ni får en bra Valborg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0