Jobbilijobb

Siste juli, jisses! Var tar tiden vägen!?! Och jag som fortfarande väntar på att sommaren ska dra igång, och nu är den snart slut. Hrmm, hur går det ihop? Men det sägs ju att det ska komma fint väder imorgon och att augusti ska bli finare än juli. Hoppas kan man ju alltid! Just nu är jag inne i intensiva jobbdagar Långkörare på jobbet och på torsdag sätter jazzfestivalen igång! Då blir det jobb i princip hela dagen, kvällen. Börjar ungefär sju på morgonen och lär inte vara ifrån teatern förän ett på natten. Men det ska bli kul! Förra året slet vi väldigt, iår är festivalen dubbelt så stor, så jag har mina aningar hur jag kommer må på söndag natt när ridån gått ner för årets festival. Men då är det på det igen, måndag morgon väntar BB igen! Men det är sån jag är, tar på mig massa saker, men bättre att ha fullt upp än att vara utråkad av rastlöshet! :)
Längtar iaf tills vi drar igång på torsdag!

Mysdag <3

Igår blev de en förmiddag full av mys :)

Fina ni! <3

Halsbandet var en av presenterna från oss tjejer. I det stora hjärtat står det "mamma". Först hängde där bara ett hjärta för Theo, men nu hade vi fixat ett litet hjärta till för Tellus.

Bebismys, jag kan verkligen inte få nog av det! :)

Andats Ölandsluft

Jag har inte många lediga dagar i rad den här sommaren, men de senaaste två dagarna har jag spenderat här. 2km in i en kohage, en öde äng med hav framför sig. Öland! Lite av ett måste varje sommar! Lata och sköna dagar blev det!! Mamma, jag och våra Öländska skånska vänner.

(Mobilbild)

Lillebror till världen

Så en stund vid datorn, inte allt för långa stunder och så ofta nu precis tycker jag. Men finns massa annat roligt att göra. Vad uppdaterar man nu om då, jo först och främst det viktigaste! Min fina vän Pernilla har fått sin efterlängtade lille bebis. I onsdags var det dags, drygt en vecka efter beräknad födelse. Jag jobbade inte då men Dennis ringde mig och bad mig komma ändå eftersom Pernilla ville ha mitt stöd. Jag är så otroligt glad för att jag fick och kunde vara med. Kunna vara med som vän och stötta och inte som undersköterska och jobba. En helt annan känsla att vara med på det här sättet. Underbart! Och vilken förlossning sen, tre timmar inne på förlossningen. Alldeles lagom med tid :) Pernilla jobbade på duktigt och jag tillsammans med Dennis stöttade vad vi kunde. Många härliga känslor! Och nästan precis efter att han födds, fick jag min livs finaste fråga.. Om jag ville bli hans gudmor!? Jag blev rörd av glädje och självklart svarade jag ja!

Några rader från Pernillas förlossningsberättelse:
"Hela stunden direkt efter förlossningen kan jag bara beskriva med 3 ord, Lycka, Lättnad och Kärlek!
Äntligen hade våran Tellus kommit ut till oss!♥
Och att en av mina bästa vänner fick närvara var verkligen en trygghet för både mig och Dennis!
När vi alla stod/låg där och tittade på det lilla underverket så frågade vi Anniken om hon ville bli gudmor/fadder till Tellus och det ville hon ju såklart!:) Anniken blev rörd, det märktes och barnmorskan sa att hon snart började gråta. Så det var en väldigt fin stund för mig och det ä jag så glad för då det var så omtumlande och jobbigt sist!
Anniken var oxå ett jätte bra stöd, hon och Dennis kompletterade varandra så bra. Och jag är så glad att Anniken va med när Tellus kom till världen:)"

Efter det här var det svårt att gå hem och sova några timmar för att sen gå på nattpasset klockan nio. Pernilla och Dennis kunde tyvärr inte få något familjerum så jag försökte sitta en del inne hos henne så att hon inte skulle känna sig allt för ensam.
När jag sen cyklade hem vid halv åtta på morgonen slog det mig att det var ett dygn sen jag fick reda på att värkarna startat. Och eftersom jag hade svårt att sova mitt på dagen, hade jag varit vaken nästan hela dygnet. Efter det hade jag hunnit handla, vara på jobbet för att stötta Pernilla, varit hemma och sovit, ätit ute på restaurang, kollat på konsert i stan, varit på jobbet igen. Minst sagt rörigt, inte konstigt mitt huvud och kropp var förvirrat!
Dagen efter blev en trötthetsdag, sov bara tre timmar för att inte förstöra dygnet helt.

Här ligger lille Tellus och myser i min famn, drygt två dygn gammal.

Imorgon ska jag träffa honom igen!! :)

Världens finaste lille gudson! <3


Full fart

Det kommer uppdatering! Bloggen har visserligen tagit lite sommarlov men måste skriva om min minst sagt speciella dygn onsdag-torsdag. Kommer sen, för nu ska jag iväg och vara barnvakt till en fin och stolt storebror! <3

Mot Götet


Imorgon får jag MIN lägenhet!! Då tar Johanna och jag bilen upp till Göteborg för att flytta lite grejer och möbler för att se vad som mer behövs att inhandla . Ååå, spännande spännande. Och underbart att komma upp till mitt Göteborg igen. Tyvärr stannar vi bara drygt ett dygn då jobb kallar här i Ystad igen på lördag. Men trots att jag ska hem, ser jag det lite som en minitripp Du&Jag! :)

Ska först bara jobba dagpass imorgon sen bär det av. Undra undra hur vi två ska kunna flytta och transportera en tung säng, en bokhylla och massa annat smått och gott. Det lär nog allt bli en kamp :P Men antar att det blir en del skratt åt oss själva. Förhoppningsvis blir det ett varv på IKEA, alltid roligt med nytt och få lite ny inspiration.

(Bild 1: Mot Göteborg! (lägenheten ligger ej i Mölndal)
(Bild 2: Från Johannas och min spontana utekväll i lördags)

Pics

Över midsommarhelgen hyde vi lite spontant och härligt en stuga i Blekinge. Ett glatt litet gäng på sju personer som under helgen avlöstes av nya underbara människor. 40 meter från stranden, midsommarglädje, kubb, trevlig sällskap, god mat och dryck. Ja, det kunde då inte bli mycket bättre! :) Så ett litet bildregn på det!

 


RSS 2.0