Kroppskänslor

Hade känslan av att jag var smalare än på länge så för första gången på vääldigt länge ställde jag mig på vågen, men vilken falsk känsla alltså! Siffrorna visade det högsta som någonsin visats med mig stående på den. Illa, Illa.
Men vad är det man säger? Känslan som räknas, och inte siffrorna på vågen. Jag fortsätter mitt godisförbud och tränar på så länge jag tycker det är kul. Mer än så kan jag inte göra. Känslan som är viktigast som sagt, och jag har så många gånger mått dåligt av min kropp så så länge känslan känns bra ska jag vara glad :)
Sen har jag ju mitt lilla sommarmål, ingen beach10 med platt bikinimage här inte. Man ska ställa rimliga mål, och mitt mål är att försöka vara så pass i form så att jag inte skäms i bikini som så många andra år när jag till och med valt bort en dag på stranden p.g.a. min kroppfobi. Jag kan säga att det är jobbigt att leva med kropp, och mat-tankar i huvudet varenda dag!

Men oavsett siffror på vågen eller känslor, jag tror att jag omfördelat eftersom jag börjar gå i mina mindre kläder igen. Det är väl sånt som händer i våra unga vuxna kroppar. Eller vad tror ni?

Nu slutpratat om vikt, vill bara säga att jag mår bra och inte deppar ihop för det här. Ville bara få skrivit av mig lite.
Nu är lediga förmiddagen slut, vi hörs sen!


Kommentarer
Postat av: lööwan

vad glad jag blir av att läsa detta :) skönt att du fortfarande mår bra trots siffrorna på vågen (som du beskriver är höga, vilket jag inte riktigt tror på). Du måste se det som så att nu när du tränar så blir ju fett muskler, och det väger så mycket mer. Förra året när jag slutade träna gick jag ju ner 5 kilo. det låter inte så rimligt, men så var fallet. mät midjan istället min vän, :)

2010-03-11 @ 18:09:30
URL: http://johannaloow.blogg.se/
Postat av: Sofie

Det låter som att du mår bra med upplägget av träning och kost, så glöm vågen och kör på!=)Måttbandet är inte helt fel, mer rättvisande tycker jag...Kram på dig!

2010-03-14 @ 14:56:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0