Kompis, det går bra nu

Dagen har gått i ett så där med ingen uppdatering. Men jag kan stolt berättta, jag är glad idag, mycket glad :) Inte för något särskilt utan det var bara något som sa mig imorse "Idag är en bra dag, jag mår bra och ska inte gå och känna mig nedstämd för massa saker" är det inte bra ? :) Jag känner mig iaf mycket lyckligare hehe.

Praktiken idag då, en hel sal som skulle ta blodprov, jo jag tackar ja... och sen var det inte mkt mer som hände. Kan verkligen säga att det finns intensiva dagar men dessvärre allt fler mindre intensiva. Men jag ser det faktiskt positivt. Av att inte ha jobbat inom vården innan trivs jag med den lilla lugn miljön som uppvärmning innan jag ger mig på de stora tuffa sjukhusen. Lite smått avundsjuk på de i klassen som varit med på operationer dock... men men

Efter praktiken var det snabbt hem i duschen, sen en promenad ner mot Mölndal för att möta upp godingarna från klassen. Tacopajbakning och trevligt sällskap hos Ellen bjöds det på. På tiden att ses, och kul att ses så här en vardagskväll också.

Nu är det säng, säng, säng, Praktikdags imorgonbitti igen (skulle först egentligen jobba kväll men det blev ändrat).
Sen på kvällen kommer mor min! :) Har saknat och längtat!

Sussa sött mina vänner!


Kommentarer
Postat av: Minna

haha nämen ser man på! Vi lyckas alltid möta varandra på så konstiga ställen, haha :)

2010-03-26 @ 15:26:43
URL: http://minnaaas.blogg.se/
Postat av: ICAZ

Hej!

Hur är det med dej?

kram

2010-03-26 @ 21:16:21
URL: http://icaz.blogg.se/
Postat av: ICAZ

Hej!

Jodå de är bra här. Ska gå ut till lekparken om en stund med barnen sen blir de hem och laga middag (mos och fisk). :) Kram

2010-03-28 @ 10:52:02
URL: http://icaz.blogg.se/
Postat av: ICAZ

Ja vi ska ta det lugnt :) Köpa skor till lilleman också :) Dottern är 3 och sonen fyller 2 år om 3 månader.

2010-03-28 @ 11:00:37
URL: http://icaz.blogg.se/
Postat av: emma

Var gärna med i min tävling om ett cocoo armband :) http://rosaapantern.blogg.se/2010/march/tavling-i-min-blogg-1.html#commentOch så får du gärna rösta på mig i outfittävlingen här: http://lillsiz.blogg.se/2010/march/finalisterna-ar-klara-1.html#comment, jag är nummer 4 :) Skulle vara supersnällt :)

2010-03-28 @ 11:15:19
URL: http://rosaapantern.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0