Isolycka

Vilken dag, ja säger då det. Imorse en stund efter att Mia gått till skolan öppnades dörren igen och in kom hon helt skärrad och såg ut att vara i en mindre chock. Jag såg att det hänt något och att hon hade ont någonstans. "Jag tror jag svimmar snart" sa hon.
Bara några meter från vårt hus har vi en hemsk backe full av is och jag har hela vintern undrat när någon ska skada sig i den...nu var gången kommen. Mia hade ramlat och tagit emot med armen.

Jag med mitt sjuksköterske/omvårdnadshjärta drog snabbt fram linda, bad henne sätta sig ner, kände lite på armen och lindade in den. Jobbigt nog hände det något med mig med så plötsligt låg vi båda på golvet helt svimmfärdiga. Jag lider nämligen av benbrottsfobi och har varit med om liknade symtom förr när ben och benbrott varit inblandade. En sak är säker, jag ska inte jobba på en avdelning med enbart benbrott i framtiden. Hur som helst, i all hast hoppade jag i kläderna och vi begav oss till vårdcentralen. Blev lite klämm och känn och röntgen och det visade sig tack och lov att det inte var något brutet utan "bara" en ordentlig stukning och blödning.

Så efter en hemmadag för Mia och en skoldag för mig pysslar jag om min kära kusin här hemma. Ska snart efter beställning koka upp lite bär och bjuda på glass med varma bär framför vår TVkväll. Familjen annorlunda, och Svenska hollywoodfruar! :)


Kommentarer
Postat av: Pernilla

Tror inte jag får ta med fler:S Men jag kan ju skriva upp dig så att du oxå får erbjudandet! Dom frågar oxå var man vill göra det och man kunde välja GbG oxå. Kram

2010-03-08 @ 19:42:47
URL: http://mammastheo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0