Hustitt

Herregud jag sitter fortfarande uppe. Och inte gav jag mig någon sovmorgon imorgon heller inte, nepp tvättid klockan åtta är inbokat. Hej och hå!
Varför sitter jag här då? Jo, för ovanlighetens skull var det jag som frivilligt klickade mig in på hemnet. (Annars brukar det vara min kära pojkvän som gör det och jag brukar tycka att han är jobbig som alltid ska göra det :P). Och nu har jag fastnat här och drömt mig bort. Lite hussugen trots allt kanske? Har fastnat för några stycken men framför allt ett och får lite ångest över att de husen jag gillar nu inte kommer vara till salu om några år då det kan komma på tal att skaffa hus. Men när jag tänker ett steg längre, det kommer fler... Och en vacker dag hittar jag drömhuset :)
Vilka kvällstankar!

God Natt!


Lite plock från något av allt det som föll mig i smaken :PKommentarer
Postat av: Pernilla

Där var jag precis på barnklädesparty;) haha en god vän till mig, har varit där några ggr:P Vilket sammanträffande!

2010-03-11 @ 21:28:35
URL: http://mammastheo.blogg.se/
Postat av: Maria

Hej hej!

Vad kul att du gillar vårt hus :-). Pernilla tipsade mig om att du hade vårt hus med på din blogg så jag var ju tvungen att kolla:-). Vi trivs super här och vill eg inte sälja:-(. Eventuellt ska vi öppna upp mot garaget och inreda det till boende ist så att vi får lite mer plats för ev syskon:-). Det kommer säkert dyka upp många fina hus när ni ev ska köpa ngt. Ha det fint/ Maria

2010-03-12 @ 06:11:07
URL: http://noahsmamma-maria.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0