Det nalkas underbar minisemester

Sent, sent, dvs hög tid att sova för en som ska gå upp imorgonbitti. Men en härlig fotbollsträning blev det trots allt med boll precis hela tiden, oh I like it!

Jaha, vad ska jag upp och göra imon då? Gå i skolan? Nej den lektionen vi egentligen har hoppar jag faktiskt över för jag ska nämligen sätta mig i en bil tillsammans med Sofia och Malin för att bege oss på en road trip. Vi ska hälsa på Sofias kompis Maja som jobbar i Sälen. Mysa, umgås, ha trevligt, men framförallt ska jag åka skiiiiidor!!
Jag brinner av lycka.

För mig är skidor något av en livsnjutning och jag har ett behov av att åka minst en gång om året. Förra vintern blev det inget p.g.a. att jag dels inte var hemma från resan fören i Mars och denna vintern sket det sig också p.g.a. tidsbrist. Sebastian och jag tänkte ta en sväng i mellandagarna men det blev inte, p.g.a tenta kunde jag inte följa med mamma på vår årliga Österrikeresa förra veckan och nu vecka 12 hade jag och Mias kompisar en stuga i Stöten men då ska jag vara på praktik.

Är så glad att detta tillfället öppnade sig, dock ska vi bara åka skidor en dag men det är mer än ingen gång alls och förhoppningsvis kan det stilla mitt begär. Dessutom är det ett plus är att bara komma iväg, göra något annat och ha allmänt kul utanför skolans ramar! :)

Åååå! Se upp i backarna för här kommer vi!

(Bild: Österrike 2008)


Kommentarer
Postat av: Malin

Ha det superkul hjärtat! Då ser jag fram til att er nästa trip blir till mig!? ;)

BTW...riktigt fin bild! =)

2010-03-03 @ 08:48:57
URL: http://olssonmalin.blogg.se/
Postat av: lööwan

Idag har jag kört 16,5 mil så egentligen hade jag varit halvvägs upp till dig ju, haha :) dom mejlen var guld värda. jag ska nog ta o läsa några, :) Ha så kul på er semester gumman, Pussss

2010-03-03 @ 16:05:30
URL: http://johannaloow.blogg.se/
Postat av: Lillasyster

Jaaag viiill också följa med! hoppas du får det supermysigt! (om jag inte minns fel så tog du den bilden samtidigt som jag låg och rullade i bajs eller jord eller vad det var sidan om dig..) saknar dig! Puss

2010-03-04 @ 18:49:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0