Dagen idag

Dagen blev inte riktigt som det var tänkt mend en blev väldigt bra :) Efter en tallrik gröt fortsatte jag min städning sen igår men så ringde telefonen och det var pappan till barnen som jag ska vara barnvakt till då och då. (Har inte berättat om det, men genom gemensamma bekantskaper har vi hittat varandra och jag hjälper gärna till ) Hur som helst, den minsta hade åkt akut till sjukhus med mamman, den äldsta var i skolan men mellanpojken var sjuk och kunde inte gå till dagis och pappan behövde sticka till jobbet. Självklart ställde jag upp några timmar, och sprang snabbt till bussen.

Efterråt åkte jag till skolan och tränade en sista gång på venprovtagning, perifier venkateter och att ge injektioner för sista gången inför praktiken som börjar på måndag. Nervöööös!

Nu blir det en snabb dusch, sen ska jag bege mig mot stationen och möta Sebastian. Blir en bit mat på restaurang och bio, myspys!

Trevlig helg på er!
Kram


Kommentarer
Postat av: Maria

Hej igen! Nej det är inte riktigt säkert.. Allra helst vill vi ju bygga ut i garaget och göra det till boendeyta också.. Vi har berättat detta för mäklarna innan så de vet ju att det inte är säkert att vi kommer att sälja. Vi har inte hittat något annat hus som vi gillar (ja förutom de som typ kostar kring 4 miljoner då)så det lutar ju åt att vi kommer att bygga ut. Ha en underbar helg!

2010-03-12 @ 22:02:16
URL: http://noahsmamma-maria.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0