Snö vs Slask

Slask, slaks. Jag tillhör skalan som inte tycker om vädret nu när snön smälter bort. Jag har verkligen njutit den här vintern, en riktig vinter har det varit! En vit och äkta. Men nu så har det där som jag fasar över börjat. Regningt och tråkigt grått med bara slask på gatorna. Men jag tillhör givetvis dem som längtar till våren men jag vill bara att de här slasktiderna ska gå så snabbt som  möjligt. Håller ni inte med mig? Snö eller inget. Oftast är ju vädret mycket friskare och gladare när det är snö, än det här dystra grå.

Men nu riktar vi in oss på vår va? Ja det tycker jag. Vi fick köra en fotbollsträning med boll idag, lycka! Gräset börjar titta fram allt mer så snart så. Stina i klassen provtränade med oss ikväll och gillade vårt härliga lilla gäng så nu har vi ännu en i laget, gutt!

Här hemma spelas det gammal musik på LP, jag sitter med en handduk runt året och myser i min morgonrock efter en skön dusch. Detta kan vi kalla en skön, avslappnande och perfekt avslutning på helgen :)

Sussa sött mina vänner!

(Bild: Från Pernillas, Kims och min galna pulkanatt i december)

 


Dags att återvända

Ja var ska jag börja? En månad sen jag skrev, trodde jag hade slutat helt, eller trodde iaf att det skulle dröja ännu längre tills jag skrev. Men nu så plötsligt fick jag bara känslan av att skriva ihop något. Vet att jag varit lite saknad men jag har tyvär inte saknat bloggen precis och då kan jag tycka att man inte ska skriva heller.
Aja, hrmm en månad ja. Nog det längsta uppehållet så antar att jag hade kunnat uppdatera om mycket nu men lika bra att starta här och nu, hehe.

Det är söndag idag, och jag har haft helg i blodet hela helgen. Äntligen! Hade tenta i fredags och efter det släppte jag allt. Jag började andas igen. Och första gången på länge har jag haft tid och tillåtit mig själv till två hemmadagar utan att känna att jag har massa måsten hängande över mig. Kan knappt beskriva känslan! :)

Förutom hemmadagar har helgen bestått av tentaklassfest, utgång, melodifestivalmys, blodprovsträning och en tur till Frölunda för att lämna in min strasiga kamera :( Och idag rullar det filmer efter filmer på TV:n och senare blir det fotbollsträning. Skönt och lagom ansträngande efter all stress helt enkelt!

Får se hur länge min blogglust lever kvar.


Från fredagens tentafest :)
Jag, Therese, Malin och Sofia


RSS 2.0