Nästan overkligt

Tro det eller ej men resan är bokad!
Efter väldigt MÅNGA om och men kommer vi iväg. Fredagen den 9 Maj klockan 16.15 kommer vi att sitta på plats i vars en flygstol och vara på väg mot Warszawa. Kan man tänka sig!?!

Efter all möda och besvär har vi bara det roliga kvar.

Här kommer vi. SP3G´s klassresa 2008!!

Känns mkt skönare att ta helg nu.

Sussa sött mina vänner.

Bloggkommentar, ja jag säger då det.

Christopher om Österreich!

"Inga skador och så....( eller jo förlåt ) Jag lyckades bli inblandad i en krock, ett ögonbryn sprucket, en blödande haka, söndriga glasögon, en axel ur led och ett slut på en killes skidsemester. Förlår igen, men både du och jag vet att du fick skylla dig själv...eller hur!?"

haha googla hopfgarten o titta va man hitta. Mjo de kan man kalla skada de, han hade fortfarande ont så sent som förra veckan haha.

/killens polare
Haha, måste jag utbrista! Fick en liten kommentar här på bloggen, ja ni läser själva.
Kompisen till killen jag halvt mördade i österrike förföljer då en :P haha. Det här är lite skrattsamt.

Men du, du kunde ju lämnat lite mer info så man kunde svarat direkt till dej. ;)
Ja, den där googel, världen är allt liten. Tyckte redan att det var skumt att ni också bodde i lilla Hopfgarten, ni kunde ju tusan bott precis var som i liftsystemet.
Hälsa killen så gott, hoppas han är fit for fight snart igen=)

Fy fan vad vi är bra!

För vi ska ta studenten , för vi ska ta studenten!
15.15 springer vi de sista stegen ut från skolan!
Du fångar upp mig utanför va? :)

Wallmans väntar.

Wiie, fick precis veta att Wallmansplanerna blir av :)

Imon blir det först en heldag i Malmö och sen en helkväll på Wallmans salonger. Och allt tillsammans med Malin! Obeskrivligt glad faktiskt :)

Men först väntar det där "kåseriet" som måste skrivas...

mmm, vad kan man säga?

Grah! Förbannad!
Vill bara gråta, skrika och spy. Slå på något och kasta saker omkring mig. Jag får damp på den här skiten. Blablabla, hit och dit. Tystnad vid fel tillfällen och en jäkla massa skitsnack därefter. Ne, känns bara som allt är så onödigt, men får väll inse. Vi är inte alla lika...

Ändring!!

Ändring, ändring!
Lottdragningen sänds klockan 15.00!!

Inget annat :P


Närmare och närmare

Idag har studentmössorna landat i brevlådan. Jo jag tackar ja :) Hoppas nu bara den passar när jag provar den. Hur som helst, när man väl står där med den i sin hand känns det att studenten är nära. Vad är det nu? 85 dagar kvar eller något.
Och ännu ett tecken på studenten är att imorgon, minna vänner, ska lottdragningen för utsparkarna ske. SP3G ska stå för det hela, så alla som är intresserad (antagligen alla treor). Imorgon 14.30 sänder vi lottdragningen live! Programmet spelas in vid elevreceptionen och sänningen kan hittas på www.osterport.se. Sprid det vidare!

Ännu ett lov ligger vid fötterna, känns inte så välbehövligt men men så kan det vara. Först och främst måste jag bara skriva ett Kåseri, någon som vet hur man gör? Jag behöver hjälp!

Ta hand om er!

Snacka om nostalgi!

Nostalgi i hög grad!
Satt och tittade på en inspelning av Anna Phil ikväll eftersom mor och jag alltid ser kvällens avsnit en timme senare så kan man spola reklamen :P
Hur som helst, ingen av oss stoppade bandet när avsnittet var slut och plötsligt poppade de fram. Spice Girls!
Hade visst en inspelning om deras liv efter splittringen och om återföreningen som skedde nu i slutet av december. Typiskt att jag råkat spela över början, men den kvarten jag såg var väldigt mysig. Vilka minnen det väckte.
Som jag sa till mamma "När jag blir gammal kommer nog Spice Girls att vara som Beatels och Stones är för dig. Man kommer minnas tillbaka och se dokumentärer om gruppen, lyssna på låtarna och läsa om dem i böcker"
Eller vad tror ni, gamla fans?

Nu ska jag nanna gott på min kudde =)
image67
Känns de igen? :P


Bloggens design

Ny design ser ni. Rättare sagt en egen design.
Jag är nu en mycket gladar ägare till denna blogg. Och allt vill jag tacka en speciell tjej.
Frida Kempe!
Hon tyckte att jag behövde göra något åt min fula layout, och det hade hon alldeles rätt i!
Tackar !

Jippie!

JA! Jag klarade matteprovet! :D

Fixerad

Jag har ätit mycket godis i helgen, ja varje dag faktiskt. Jag kan med säkerhet påstå att jag ätit så mycket som jag annars brukar äta på typ 3 månader. 3 dagar och 3 månader, rätt så stor skillnad måste jag säga. Det var gott, men nu har jag ångest.

Jag mår illa. Jag mår illa av tanken. Tack och lov har det bara blivit nyttig mat denna helg. Men ångest ändå. Jag tränade ju bara en gång förra veckan. Även om jag känner mig trött eller hittar andra bortförklaringar måste jag träna destu mer nu, jag bara måste!

Ni tycker att jag är tramasig, fånig och larvig. Jag vet att ni tycker det, jag bara vet det. Jag tyckte det själv innan, ja innan...

...innan jag själv drabbades. Jag har alltid stört mig på folk som plockat bort fettet, tagit fågelungeportioner av maten, ljugit om mättnad, hoppat över måltider..Ja helt enkelt haft fix idéer om sin kropp och kost. Nu, nu efteråt förstår jag. Man ska inte vara för hård mot dem, det är svårt.

Jag har försökt förklara tidigare att jag hade en svacka i mitt liv under november/december. Jag mådde skit och jag kunde endast ta ut min tröst i maten. Jag mådde bra av att se att siffrorna på vågen blev lägre och lägre för varje dag. Jag insåg att det fungerade.  I stort sett har hela min tonår varit ett liv av bantning, från och till. Hur många gånger har jag inte haft godisuppehåll och liknande? Det är skrämmande många gånger. Men det var först nu det verkligen fungerade.

Det borde vara något fel. Häromdagen tog jag fram en bok som mamma har skrivit i om mig. På en sida har hon under 10 år fört statistik om min vikt. Är det normalt att jag väger samma nu som jag gjorde när jag var 11 år. Samma vikt som för 8 år sen....Antingen var jag ruskigt tjock då, eller så har jag verkligen viktrasat nu. Jag vet inte svaret på frågan, antagligen en blanding av de båda. När jag nu vägde som minnst hade jag gått ner 11 kg från det att jag började gymnasiet.

Jag var så nära att fastna där, där i helvetet. I huvudet fanns bara en tanke, mat. "Hur mycket av det här på tallriken kan jag äta", "Hur ska jag lägga upp min kost idag så att jag inte får ångest", "Vilken bortförklaring ska jag ha för att jag inte är hungrig?" Många frågor snurrade i mitt huvud för att jag skulle få ihop min kost.

Jag vet inte hur många av er som märkte vad jag var på väg till. Jag insåg nog inte det helt själv heller. Men som tur va, på något vis kom jag därifrån. Jag insåg att mitt liv jag levde betydde att jag blev socialt tråkig. Jag kunde inte äta tillsammans med andra för jag kunde inte äta samma sak. Jag hade en tendens till ätstörningar, jag var långt ifrån sjuk men vägen dit hade jag redan börjat gå. Jag hade börjat gå vilse, men hittade rätt stig igen.

Jag erkänner att det jag höll på med var skit men jag mådde som sagt så mycket bättre. Jag vande min mage att bli mätt små portioner. Jag trivdes när jag kände mig hungrig, men lät bli att äta. Jag har iaf bestämt mig för att nu prata öppet om mörkret som höll på att fånga mig. Jag har börjat se det här på ett annat sätt, jag är förstående till dem som tog fel väg och hamnade i skiten. Jag hoppas för er skull att ni hittar tillbaka igen!

Jag har nu de senaste veckorna gått upp i vikt igen, men jag erkänner, jag har fortfarande en fot på fel stig. Jag väger över mitt mål och det ger mig ångest och nya tankar och planerande om viknedgång.

Jag är fixerad, när jag ser mig i spegeln är jag inte nöjd. Jag granskar varje människa och jämför med mig själv Jag blir stolt och glad när jag hör folk säga att jag blivit smal. Samtidigt som jag då förstår att personen alltså tyckte att jag var tjock innan. Jag väger mig minst en gång om dagen, ofta fler för att kontrollera min vikt. När jag ser gamla bilder på mig själv vill jag helst bara försvinna. Jag skäms över mig själv. Det är jobbigt det här. Och jag lider med er som är nere i skiten som ska klättra upp för stegen.

Jag mår så mycket bättre nu när det gäller mitt psyke men kroppen, ja ska jag nog inte snacka om den. Jag mådde ju så bra när jag var nöjd med min vikt och utseendet på min kropp. Nu efter min viktuppgång är jag inte längre nöjd...

Det är jobbigt att höra när personer påpekar vad jag äter och inte äter.
Var inte för hård mot den svage...


Matte och live!

Jepp då var torsdagen kommen. Det var dags för klassen att ha vår livs första livesänding. Programmet var döpt till det klyftiga namnet "Sport". Men innan jag satte mig framför kameran var jag tvungen att sätta mig med 10 mattefrågor.

Jag har sagt det förr, jag säger det igen, usch, fy och blä!
Tja vad kan man säga, nu är det gjort iaf. En positiv sak är att jag inte längre är 100% säker på att ja får IG utan bara typ 98%..men 2 % kan ju räcka . Ojoj, vad jag blandar in matte i bloggen nu också, på väg att bli ett snille eller?? Eee nej, skulle ju nog inte tro det. Får vänta till måndag och se hur det gick.
Grattis iaf Ida som fick reda på att du klarade det!

Tillbaka till studion, tränade några timmar. Myspyste med fika med klassen, Guud vad jag åt (Ångest)!
Riktigt bra dag med Rörlig bild-gänget måste jag säga iaf :) Gick ju riktigt bra.

Vill ni se programmet? Ja visst vill ni det :) Kolla här: http://webnews.textalk.com/osterport/
 
Tiden har rullat iväg, slutade halv fem...nu är klcokan nästan sex och här sitter jag kvar på skolan. Blir nog ingen springning ikväll. Usch vad kass jag är! (Skäms)

Ännu en vecka nästan slut nu också, tiden går faktiskt läskigt fort i mellanåt.

Sköt om er!
image56

Den dära matten

Usch, hög tid att nanna kudde. Matteprovet är imorgon..:/
Suttit även idag/ikväll för att försöka banka in något, men det känns som det verkligen bara är x, y, derivata, logaritmer och massa annat skit som snurrar runt. Vad är logiken i det här?? :O

Ändå är jag ganska lugn, kanske beror på att jag redan är nästan 100 % säker att det blir ett IG på det här.

Ett under om jag kommer upp i poängen till ett G imorgon. Men ja, som jag sagt förr. Vad kan jag göra nu? Ingenting..så det är bara till att typ..ja vetifan vad jag ska göra. Men man kan ju alltid hoppas.

Håll en tumme =)

Godnatt!
image55

sen skola

Kändes allt lite märkligt i morse...eller nej ojsan inte i morse, för två timmar sen rättare sagt.
Klockan var tjugo i tre och det var dags för mig att cykla Till skolan. När jag kom till västran (min gamla skola) möttes jag av massa männsikor. På min tid gick man som längst till kvart över tre där, så antagligen var de små barnen på väg hem från skolan. Själv var jag som sagt på väg Till dagens skola.

Dock måste jag få skryta med mig själv. Denna nästan helt lediga dag ägnande jag åt att räkna matte. Två timmars konstans räkning, jo jag får nog allt känna mig stolt. För en gång skull kände jag att jag börja föröstå de där siffrrorna också. Nu får jag bara hoppas att jag får G på provet på torsdag, känns väldigt retsamt annars, efter allt detta slit med pluggande. Men frågan är Stor! usch och blä.

aja, satte mig här för att hitta en dikt till svenskan imon. Ska faktiskt snart gå o sätta mig med matten igen, innan jag ska cykla hem till Sebastian. Vi ska äta en bit mat tillsammans ikväll, mums! :D

Ha det gott!

Ilska

Jag vill nog mest säga förlåt...

Jag lider av ett jävligt humör, och det börjar bli riktigt jobbigt nu. Jag säger förlåt till dig/er som får stå ut med det.
Jag föddes i princip med det men det är på den senaste tiden jag verkligen lidit av den. Förlåt. Men det är jobbigt för mig med, jag försöker behärska mig..men det är inte lätt.

Förstår inte, jag visar inga tecken på arghet alls men så plötsligt slår en blixt ner och jag sätter igång att hugga, skrika, kritisera, hitta fel m.m.

Vad kan allt bero på? Jag kan vara så hemsk, jag skäms. Jag måste straffas för att verkligen inse.

Förlåt igen...

image54

att jobba sig igenom dagen...

Kan inte hålla ögonen öppna.
Jobbpasset tog sin lilla tid :P

Så nu säger jag godnatt, jobb imon igen, plus den dära matten..:S

men innan jag försöker nanna sött så vill jag beklaga mej lite...Jag har ont i min hand! Igår när jag så duktigt lagade middag till mina middagsgäster lyckades jag lägga hela handen på en platta som inte EJ var sval om man säger så. Det fräste till och min hand fick sig några blåsor...Lite medlidande tack :)

Kan ju inte sova mer gott än vad ja kommer göra nu, avslutar kvällen med att lyssna på en livesändning med Säkert!

image53

Vi ses i drömmarna!

100dagars då, då!

Åh yea! 100 dagars!
Som vi alla hade satsat på var stämningen i topp igår hemma hos Fröken Stensson.
Fulla och glada! (kanske som det brukar vara när man samlar SP3G under samma tak)

Friskisdans, Spice Girls och Smurkullebyttor :P

Tiden går fort när man har roligt och det var dags att bege sig mot Öja. Måste säga att den goda stämningen fortsatte men att det faktiskt kunde varit lite bättre där. Först och främst hittade vi inte in bland grindar och galler , kanske inte deras fel, utan mer för att jag nog tog en halv snaps förmycket, okej då en hel snaps för mycket då!

aja, hur som helst, sen var musiken i huvudsakligen fullständigt kass! Och vi ska inte snacka om dansgolvet. varför trycka in alla på den minsta ytan som går att hitta??? Vet ni inte om att det är vi 89:or som ska ta studenten, ni vet det var babyboom i Sverige det året, alltså = mycket folk på liten plats. Öppna upp mer av stället för tusan!

Sen vill jag säga att jag hatar överklassen, fyfan. Trodde inte att det var så i "dagens samhälle". inte här hos oss iaf. Vadå bli behandlade som de mörkhyade i USA eller Sydafrika! Kunde nästan jämföras så!
Usch vad jag blir irriterad. Men haha på er, vi gav tillbax!


Det snurrade rejällt där ett tag, och för första gången i mitt festliv visste jag inte hur jag skulle komma hem. Men lite spänning i tillvaron faktiskt :P tack för skjutsen hem! Dock tappade jag en del av din betalning när jag hoppat av bilen, kände mej kass...där flög den sedlen iväg istället för att du hade den i din hand. Aja vad kan man göra nu?

Kvällens festligheter gav iaf mig verkliga känslor av att det faktiskt snart är dags att springa ut från skolans Värld. Där på dansgolvet såg jag oss om 97 dagar, vita kläder och vita mössor, :)

Usch det snurrar fan forfarande i både kropp och själ, aja. Ses kanske på jobbet. Antar att det blir endel som tar sin bakismat där idag :P

Ta dig i kragen och pallra dig iväg!
Sen ikväll blir det slapp med melodifestivalen, Eller någon som har ett annat förslag :) ??

RSS 2.0