Den blåa faran

Det blåa faran är ute och rullar. Och med det menar jag att jag har fått ett par blå inlines som jag satt på fötterna och gett mig ut. Riktigt roligt, och bra träning dessutom har jag kommit fram till :) Det finns bara ett problem... jag kan INTE stanna. Kommer det en nedförspacke blir det fart på hjulen och jag blir fullständigt livsfarlig, får nog ut och träna på det där med att bromsa :P
Varit på en timmes tur precis, ut till Svarte och tillbaka igen. Nice :)

Igår var det uppladdning för fotbollsmatchen här hemma. Taco i mängder, ett glas vin och ett trevligt sällskap i form av Madeleine, Johanna och mig. Trevligt värre. Mindre trevlig var ju matchen, usch och fy säger jag bara. Riktigt dåligt.

Men på tal om fotboll, börjar faktiskt bli lite sugen på att börja träna igen...

Midsommar imon, kan nog bli trevligt.
Puss på nosen!

.

Det sägs att ärlighet varar längst.
Så fram med sanningen nu!

Den kanske svider men vi får i alla fall ett slut på det här.
Jag hoppas på det bästa, för jag Älskar Dig!

Student

Allt som har med studenten att göra är över. Och jag skulle vilja sammanfatta allt på något bra sätt, utan att det blir allt för långt. Lättaste sättet är att säga att "Tiden går fort när man har roligt". Efter balen kände jag att studenten verkligen var på gång. Det blev lärarmiddag på lärarmiddag, ölbrändboll, grillningar och fester med klassen. Dessutom ägnade vi en del tid åt att pimpa vår otroligt fina traktorflak som vi sedan åkte på studentdagen. Den ena roliga saken avlöste den andra och plötsligt var det den 5 juni. Den stora dagen som vi snackat om såå länge var kommen.

Vilken härlig morgon/dag/kväll/natt. Ett helt dygn där vi sjöng om studentens lyckliga dar! Vi kände oss verkligen lyckliga. Stämmningen var på topp hela dagen. (Ja, okej. Jag tillsammans med en del fälde några tårar men det är ok tycker jag )

Även denna dagen gick fort, börjarde redan 7 och undrade hur vi skulle kunna fördriva tiden hela dagen, men wiipps så var klockan 15.15 och vi sprang ut på trappan. Den känslan var obeskrivlig! Kändes som om det var en annan värld man sprang ut till. Och ja..det kan man ju nästan säga att det var. Nu lämnade vi massa saker bakom oss för att gå vidare mot nya tider.

Flaket med klassen gav också en känsla för sig. O ja, festen sen ska vi inte snacka om. Tack alla som kom för att fira tillsammans med mig, guld värt!

Nu slutar jag skriva, för ni som redan tagit studenten känner igen er och för er som ska ta den..ja, till er säger jag. Se fram emot det här, men ta vara på tiden ni har kvar!

Vi ses!


RSS 2.0