30/12. Det nya aret narmar sig

Happy New Year!

Halsar jag till er fran Kho PhiPhi, Thailand. Jag kommer fira nyar sex timmar innan er men lovar att kolla sa att 2009 ar sakert att skala in! Hoppas ni far en underbar kvall!

Minns tillbaka till forra arets firande, oforglomligt!!

23/12. Lillejul

Det är dan före dan. Herregud, kan knappt fatta det. Skönt nog eftersom jag älskar julen och borde ha en rejäl hemlängtan nu. Tack och lov känner jag inte av julen särskilt mycket så jag saknar inte julmyset hemma. Blev dock rörd när jag fick ett mms imorse. Mina underbara släktingar skickade en bild från deras bakdag. Såg så härligt ut och det värmde till i hjärtat. Då för en sekund fick jag känslan av att jag ville vara där och dela julglädjen med dem.


Jag är i alla fall i Phuket nu. Malin jobbar här och idag är det hennes födelsedag. Grattis Grattis!!
Jättekul att få träffa henne nu när vi är på vars ett håll under en längre tid.

Hoppas er lillejul blir minst lika mysig som morgondagen! :)
 

15/12. Blivande dykare.

Kho Tao, Kho Tao - Denna underbara o i sydostra Thailand. .
Overallt gar dykare omkring och runt om dem har de ett sken. Ett sken som jag forhoppningsvis ocksa kommer ha om nagra dagar. Ett sken som sager "Jag kan dyka, jag har tagit dykcerf".

Kom hit igar och kastades genast in i en dykkursgrupp. Dags att sitta i skolbanken igen! Ca 2 timmars teori och vi hade redan gatt igenom 3 av 5 kapitel. Vi gick hem for att plugga och idag hade vi ytterligare genomgangar plus sma tester pa det vi lart oss. Efter det blev det pooldykning i nagra timmar. Bara det var roligt som bara den! Och imorgon vantar Nemo och hans vanner i det stora bla. Jag ska gora mina tva forsta dyk nagonsin!!  Nagot jag aldrig i mitt liv forr trott skulle handa.

Dessutom blir det slutprov imorgon sa jag ska snart ga och plugga lite. Hoppas pa det basta men det ska nog ga bra :)

Annars flyter livet pa har (Oj vad klyftig jag forsokte vara dar) och jag trivs som fisken i vattnet. (Annu ett forsok)

Hoppas att ni alla har det bra.
Take care, sa hors vi!

13/12. Saknad!?!

Ar jag saknad? Jag saknar iaf bloggandet vill jag lova.
Det tog en manad men nu kunde jag inte halla mig langre. Med tanke pa att vi svenskar ska ha ett annorlunda alfabet kan jag tyvarr inte skriva de tre sma sota bokstaverna med prickar och ringar ovanfor sig men jag tror nog allt det gar bra anda.

Jag kan medela att jag mar finfint och trivs som bara den i livet som backpacker. For er som inte vet befinner jag mig i for tillfallet i Thailand och njuter for var dag som gar. Lucia idag och mitt firande har val inte precis sett ut som det brukar. Inte brukar jag iaf ligga och branna min stackars hud vid en pool den 13 december. Men det ar iaf det jag gjort idag. Visserligen har jag hedrat dagen med nagra luciasanger och en titt pa ett luciatag pa youtube. Bara lussebullarna som saknas, men formodar att ni kranger sa manga sa att ni ater for mig med.

Skulle val tro att det inte blir nagon som laser det har precis eftersom jag sagt att bloggen ska ligga i vilolage i 3,5 manader. Nu har jag iaf fatt skriva av mig har men jag hoppas att ni fortsatter folja mig pa min resa pa resdagboken.se (Alias AnnikenB)

Vi hors!

RSS 2.0