Choklad!

Choklad är en drog! Det hjälper inte att äta frukt när man är sugen på choklad. Det är sant! Jag lovar! Jag får paaanik!

Mmmm Marabou
      image13

Äntligen

Äntligen...efter nästan två veckor fick jag min kamera :D
Väntade på att få se bilderna från Malin och Beccis 18-årsfest förrförra Lördagen. Eftersom jag denna kvällen inte hade allt helt klart i huvudet hade visst Madde tagit hand om kameran och själv hade jag ingen aning om vad för bilder som fanns i den :P (Eller nästan inte)     
                                                                        
En mkt rolig fest var det iaf :) Även fast mitt slut kunde blivit lite bättre...:S Sebastian och jag fick lite chall på linjen..men men sånt som kommer ibland..och sånt som behövs. Så kort och gott blev ju faktiskt hela kvällen superlyckad :)

Tack för det vill jag säga :D                               image2

En helg med en del tokigheter

Helgen har gått och jag tänkte sammanfatta.
Lööw och Bjökstrand kännde för skojsigheter på fredagskvällen och fann det hemma hoss Herr Nilsson :) En trevlig liten kväll blev det allt!
Men kvällen var tvungen att gå mot sitt slut och jag somnade för att vakna till en ny dag...till en dag då jag skulle göra något väldans ovanligt. Jag skulle på orienteringstävling!..

...tro det eller ej men 10.40 gick min start..och efter en veckas förkylning kunde jag inte vänta mig ngot annat än en tung kropp...men icke nej! har nog aldrig känns mig så lätt som i lördags:) Underbar känsla. Och inte heller har jag gjort en bättre orienteringsinsatt förr heller.

Ännu en kväll kom och det var gårdsfest :P Haha..här skulle det supas...supa folk under bordet. Och särskilt  Min mor och Min man :P Ojoj kan jag bara säga. Niklas och jag hade också en rolig kväll genom att vara åskådare på det hela :P

Oj skoldax nu ju...men jag vill inte ut..det regnar cpmycket! Usch..och jag ahr helt fel kläder på mej!

Och vet ni..Jag fastnade med fingret i en karkburk på ICA !

Sköt om er alla!

Nehepp!?!

Nehepp matchen är inställd...pga för lite folk :S
Hur ska det bli med fotbollen egentligen..inte såå många matcher kvar men vi lämnar ju tusan WO till alla. ?????
Vet inte hur det blir för mej och fotboll nästa år...någon som vet?

Aja, ikväll då? Johanna, Björn, David och jag tänkte ju ha Tacokväll men pga att vi trodde att jag skulle spela la vi ner det hela...Kan det kanske bli en träff ikväll iaf?? :D

Jag och Davd har varit ute och varit duktiga idag, handlat till mor. Nu ska jag bara ta o röja undan lite bland alla mina saker här hemma!                                       
                                                                     
Haha och jag får inte glömma nämna..jag har några unga beundrare...hrmm??  Jag fattar nadda....:S
Jag skulle cykla hem så hörde jag att några killar skrek "Anni, Anni!!, Anniken!!!!"
Jag vände mej om och bakom cyklade 3 småpojkar (högstadieåldern :P) så jag fråga vem som ropade "Simon" svarade den ena....Vem fan är Simon?? O vem var dom andra två?? Har aldrig sett männsikorna...liiite läskigt måste jag säga!

Pussen till er alla!

Ny bloggare!

japp, då var det dags för mig att skaffa en blogg också då. Får bara vänta o se om jag kommer vara så aktiv :P

Då var det helg igen...härligt att starta helgen klockan 10 på fredagar, men man blir faktiskt vääldigt rastlös när man knappt går i skolan. VAD SKA MAN GÖRA??

Fotbollsmatch ikväll då, då. Pandora mot Malmö anadulo....(vågar inte gissa mig till namnet) men det ska visst vara nått lag på Rosengård.

Nej, om man skulle göra något vettigt!

Ha det gott och Trevlig Helg!

RSS 2.0